Tag Rugby pentru companii

RugbyTag_Poster_Draft4Turneul After Work Rugby Tag Series pentru Companii, oragnizat de clubul de rugby Arlechinii Bucuresti si The Mansion Advertising își desfășoară prima ediție pe 6 octombrie 2013, pe terenurile Stadionului National de Rugby “Arcul de Triumf”, cu sprijinul Federației Române de Rugby și dă posibilitatea oricărei companii să își inscrie echipa intr-o competitie fără riscuri, dar plină de dinamism și energie.

Turneul Tag Rugby pentru Companii încurajează participarea indiferent de sex sau vârstă, încurajează diversitatea, lucrul în echipă, competitivitatea și plăcerea de a face mișcare. Poate fi privit ca o modalitate de team building, dar și ca o strategie de a stimula participanții să renunțe la sedentarism și să își petreacă timpul liber într-un mod activ, dinamic și nu în ultimul rând de a socializa.

La acest turneu se pot inscrie pana la 16 echipe, * care vor concura pentru cele doua trofee puse in joc, Cupa si respectiv Scutul turneului. Formatul exact al competitiei va fi comunicat pe data de 27.09.

Toate echipele inscrise sunt invitate in data de 28.09, la sediul Federatiei Romane de Rugby de la Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf din Bd. Marasti 18-20 pentru deschiderea oficiala a competitiei, dupa care vor participa la sesiunea de pregatire tehnico-tactica.

Descarcati prezentarea aici: Tag Rugby Cup for companies-10.09