After Work Rugby 10s Series

Editia 2013 a After Work Rugby 10s Series s-a incheiat cu succes

Sambata, 2 noiembrie, pe terenul #3 al Stadionului National de Rugby “Arcul de Triumf” s-a desfasurat ultima etapa a turneului After Work Rugby 10s Series, in organizarea Federatiei Romane de Rugby, clubului de rugby amator Arlechinii Bucuresti si The Mansion Advertising.

Echipele au fost impartite in trei grupe, functie de profilul loturilor.

Grupa Albastra: Dracula Old Boys, Marina Mangalia si Rechinii Constanta

Grupa Rosie: Morometii, Samuraii si CNAV-Big Team

Grupa Galbena: Gringos Brasov, Arlechinii si Carrefour Rugby

Etapa programata sambata a mai planificat la final si un meci amical intre echipele Arlechinii Bucuresti si Rechinii Constanta al carui rezultat nu a contat in competitie.

Rezultatele inregistrate:

Grupa Albastra:

Rechinii Constanta – Dracula Old Boys 20-10

Marina Mangalia – Rechinii Constanta 10-5

Marina Mangalia – Dracula Old Boys 15-10

Grupa Rosie:

Morometii – CNAV-Big Team 5-20

Samuraii – Morometii 15-15

CNAV-Big Team – Samuraii 15-15

Grupa Galbena:

Gringos Brasov – Arlechinii 0-35

Carrefour Rugby – Gringos Brasov 30-10

Arlechinii – Carrefour Rugby 0-20

Castigatoarele celor trei grupe au fost: Marina Mangalia (pentru grupa Albastra), CNAV-Big Team (pentru grupa Rosie) si Carrefour Rugby (pentru grupa Galbena).

Asa cum ne-am obisnuit deja, aceasta a treia etapa a marcat o premiera, prima participare a celor de la Gringos Brasov intr-o competitie de rugby in 10.

La festivitatea de premiere s-au acordat diplome pentru cei doi arbitri ai turneului, Florin Vlaicu si Cristian Serban, tuturor echipelor participante, precum si medalii si cupe castigatoarelor celor trei grupe.

Astfel, cu aceasta ultima etapa, se incheie cu succes pentru acest an seria de turnee de rugby in 10 pentru amatori, After Work Rugby 10s Series, urmand ca de anul urmator, aceasta sa se transforme intr-un veritabil campionat al echipelor de acest profil. Organizatorii se declara multumiti de reusita acestei prime competitii si promit un format mult mai atractiv si mai competitiv incepand cu anul urmator.

One thought on “Editia 2013 a After Work Rugby 10s Series s-a incheiat cu succes

  1. Pingback: Editia 2013 a After Work Rugby 10s Series s-a incheiat cu succes — Arlechinii Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>