Despre

Un proiect nascut din pasiunea pentru rugby.

Suntem un grup de entuziasti care am decis sa nu mai stam deoparte si sa privim doar meciuri la televizor sau in tribune, ci chiar sa iesim prin parcuri sau pe terenuri de sport si sa practicam acest frumos sport asa cum stim, la nivel amator, fara o experienta mare in spate, pur si simplu de placere. Ne propunem asadar sa jucam rugby dupa orele de program in toate variantele sale: tag, touch, sevens, tens si, de ce nu, si in varianta clasica in 15.

Suntem atasati de valorile rugbyului oricare ar fi ele: onoare, spirit de echipa, daruire, traditie, performanta.

Mai mult decat atat, suntem convinsi ca a venit momentul sa scoatem acest sport din cvasi-anonimatul nedrept in care el se gaseste fata de publicul larg sau mass-media si sa-l promovam asa cum, de fapt, chiar merita. Vrem sa ne unim fortele cu federatia de specialitate, cluburile sportive din tara, fan-cluburi, institutii, asociatii si alte entitati care vor sa puna umarul la acest demers. Vrem sa organizam competitii de rugby amator, evenimente cu profil de rugby, vrem sa aducem informatii noi pentru publicul acestui sport, sa ne adunam intr-un pub de rugby sa vedem un meci, sa ne dam cu parerea pe forum sau pur si simplu sa bem o bere impreuna si sa vorbim despre rugby.

After work rugby sau rugby dupa munca, cum vrem sa-i spunem, nu inseamna altceva decat o platforma pentru toti cei interesati sa-si dedice un pic din timpul ramas dupa orele de program practicarii sau promovarii acestui sport in toate variantele sale. Suntem multi sau putini, nu conteaza acum, insa noi credem ca vom fi din ce in ce mai multi.

 

Initiator: Asociatia Rugby Club Arlechinii Bucuresti

Date contact: info@arlechinii.ro si www.arlechinii.ro