After Work Rugby 10s Series – Etapa 2

Bucharest Rugby TensDuminica, 6 octombrie, pe terenurile de antrenament ale Stadionului National de Rugby “Arcul de Triumf”, cu incepere de la ora 10.30 se va desfasura a doua etapa a turneului de rugby amatori After Work Rugby 10s Series. Organizatorii, Asociatia Sportiva Arlechinii Bucuresti si The Mansion Advertising, cu sprijinul Federatiei Romane de Rugby, continua astfel demersul de promovare a rugbyului amator, inceput in primavara acestui an cu turneul-pilot Bucharest Rugby 10s.

Conceptul de “after work rugby” atrage din ce in ce mai multi adepti, numarul echipelor participante crescand exponential cu fiecare pas facut de catre organizatori pe parcursul anului 2013: 4 echipe la Bucharest Rugby Tens in aprilie, 8 echipe la prima etapa After Work Rugby 10s Series din iunie si 10 echipe care se vor alinia la startul celei de-a doua etape: Arlechinii, Samuraii, Big Team, Rechinii Constanta, Carrefour Rugby, Jandarmii, Morometii, Dracula Old-Boys si Barbarians.

Jandarmii, echipa Jandarmeriei Romane sunt castigatorii primei etape si vor trebui sa-si apere pozitia in fata unui numar mare de echipe care au acceptat invitatia de participare. Cu siguranta, misiunea nu va fi usoara, mai ales ca toate echipele s-au antrenat in aceasta vara si au crescut in valoare.

Spiritul turneului ramane acelasi, rugby de placere, contand mai putin cine invinge, toti participantii apreciind mai mult faptul ca isi vor petrece impreuna o zi facand miscare, jucand rugby si socializand dupa aceea in cadrul nelipsitei reprize a treia.

Competitia va fi precedata de After Work Rugby Tag Series, cu incepere de la ora 9 si care este un turneu de rugby-tag
destinat companiilor, aflat la prima editie și care da posibilitatea oricărei companii să își inscrie echipa intr-o competitie fără riscuri, dar plină de dinamism și energie. Înscrierile se pot face pe pagina Contact. Turneul de Tag Rugby pentru Companii încurajează participarea indiferent de sex sau vârstă, încurajează diversitatea, lucrul în echipă, competitivitatea și plăcerea de a face mișcare. Poate fi privit ca o modalitate de team building, dar și ca o strategie de a stimula participanții să renunțe la sedentarism și să își petreacă timpul liber într-un mod activ, dinamic și nu în ultimul rând de a socializa.

Va invitam asadar duminica, 6 octombrie, sa petreceti o zi intreaga dedicata rugbyului amator, alaturi de pasionati ai acestui sport care aleg sa-si petreaca timpul liber jucand rugby de placere.

One thought on “After Work Rugby 10s Series – Etapa 2

  1. Pingback: After Work Rugby 10s Series – Etapa 2 — Arlechinii Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>